The Definitive Guide to su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

Su kaçağının tespit edilmesi ve onarılması için teknolojik ekipman ve uzmanlık gereklidir. Bu nedenle, su kaçaklarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Acil Tesisatçı Ustası olarak bize ulaşabilirsiniz.

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı propertyımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Su kaçağı tespiti kadar önemli olan bir diğer konu da tespit edilen sızıntının tamir edilmesidir. Profesyonel su tesisatçıları, tespit edilen su sızıntısının nedenini belirler su kaçağı tespit ve gerekli onarımları hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirirler.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 su tesisatçısı yıl garanti veriyoruz.

Banyo duşa kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

Su tesisatı sorunlarıyla karşılaştığınızda, işi uzmanına bırakmak en iyisi olacaktır. Profesyonel su tesisatçıları, deneyimleri ve uzmanlıklarıyla su tesisatı

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun 5 – 10 metre uzağına yayılabilir.

Su kaçakları eski idea tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e su kaçak tespiti olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve tesisat işlerinizde yardımcı su tesisatçısı olurum..

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page